У Тимошенко самі рахують голоси: Вона – друга

Неділя, 31 березня 2019, 22:44

У штабі Юлії Тимошенко заявляють, що за результатом підрахунку 29% оброблених протоколів дільничних виборчих комісій, Володимир Зеленський посідає перше місце, Тимошенко – друге, а Петро Порошенко – третє.  

Про це на брифінгу повідомив член її команди нардеп Сергій Соболєв.

"Це результати, які наш штаб зібрав з обдзвонкою по протоколах, на яких стоять мокрі печатки і всі підписи членів дільничних виборчих комісій. Станом на цей час ми маємо результати 29% оброблених протоколів. Це майже підберемось до третини", - сказав він.

"Результати: Зеленський набирає 23,9%, Тимошенко – 18,06%, Порошенко – 14,74%", - додав Соболєв.

Він пообіцяв і надалі ознайомлювати українців з результатами голосування і запевнив, що це буде "набагато швидше, ніж це робить ЦВК".

У Тимошенко також обурилися тим, що за понад 2 години після закриття дільниць на сайті ЦВК так і не порахували остаточних даних щодо явки.   

Нагадаємо:

  • Згідно з даними Національного екзит-полу станом на 18:00, перший тур чергових президентських виборів 31 березня виграв шоумен Володимир Зеленський (30,4%). Друге місце посідає чинний президент Петро Порошенко (17,8%). Третій результат показує лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко (14,2%). 

Ірина Балачук, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування