У Зеленського про дебати з Порошенком: Може, краще Коломойський з Медведчуком?

Вівторок, 2 квітня 2019, 11:03
У Зеленського про дебати з Порошенком: Може, краще Коломойський з Медведчуком?

Радник кандидата в президенти Володимира Зеленського Руслан Рябошапка заявив, що  тому немає про що дебатувати з кандидатом у президенти та чинним головою держави Петром Порошенком, у тому числі і через те, що він вважає свого конкурента "маріонеткою Коломойського".

Про це він заявив в ефірі програми "Нині вже" на Громадському.

За його словами, раніше Зеленський був готовий провести дебати з Порошенком.

"Питання таке — про що дебатувати? Про те, що людина 5 років була на найвищій посаді в країні і вона все могла довести і пояснити своїми справами?", - сказав радник Зеленського.

"Якщо у вас є якийсь план на 5 років — чому ви це не зробили тоді? Я не бачу просто сенсу починати ці, вибачте за грубе слово, собачі бої, коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію чи обмін поглядами щодо програм", — додав  Рябошапка.

Радник шоумена зазначив, що в найближчий час Зеленський має детально представити своїм виборцям програму та членів команди.

"Обговорювати ці обличчя і план дій з Порошенком? Я не бачу в цьому сенсу. Яке питання до Зеленського може бути від Порошенка, який вважає його маріонеткою Коломойського? Може він з Коломойським влаштує дебати? Чи Коломойський з Медведчуком?", — резюмував Рябошапка.

Нагадаємо:

  • Перший тур виборів відбувся 31 березня. Наразі Центральна виборча комісія опрацювала 80,33% протоколів, за попередніми результатами, Володимира Зеленського підтримали 30,41% виборців, а Петра Порошенка – 16,03%.
  • 31 березня Петро Порошенко заявив, що перед другим туром виборів обов'язково мають відбутися передвиборчі дебати кандидатів.
  • Володимир Зеленський пізніше відповів, що готовий до дебатів з чинним главою держави Петром Порошенка напередодні другого туру виборів.
  • Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.
  • Згідно з соцопитуваннями, проведеними напередодні першого туру виборів, у випадку виходу у другий тур Володимира Зеленського та Петра Порошенка, перемогу пророкували першому.
  • У виборчому штабі Петра Порошенка вважають, що їхній кандидат у президенти, чинний глава держави має більший резерв для добору голосів у другому турі виборів ніж Володимир Зеленський.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування