Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент готовий оплатити половину оренди стадіону – штаб

Четвер, 4 квітня 2019, 15:17

Президент Петро Порошенко готовий заплатити половину оренди НСК "Олімпійський" для проведення дебатів з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.

Про це на брифінгу 4 квітня заявив представник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв.  

"Безумовно готовий. У Петра Олексійовича найбільш прозорий виборчий фонд. Порошенко безумовно готовий взяти на себе половину видатків на оренду стадіону і пояснити походження цих грошей", - сказав він.

Медведєв додав, що команда Порошенка розраховує на те, що іншу половину заплатить Зеленський і також "пояснить, звідки ці кошти надійшли до виборчого фонду". 

На запитання, яким чином зможуть прийти глядачі на стадіон – чи вони мають купувати квитки, чи можуть просто прийти усі охочі, Медведєв відповів:

"Як це може виглядати? Для цього треба фінальна згода і домовленість двох штабів, що такий формат дебатів буде. З точки зору здорового глузду – якщо взагалі дебати на стадіоні вкладаються у здоровий глузд, – то, напевно, має бути рівна присутність уболівальників".

"Чисто теоретично я уявляю, що кандидати мають сплатити оренду, виплатити квитки і, очевидно, роздати ці квитки своїм прибічникам і запросити їх на дебати", - сказав представник штабу Порошенка. 

Нагадаємо:

  • Після першого туру президентських виборів, який відбувся  31 березня, боротьбу за посаду глави держави продовжують Володимир Зеленський та Петро  Порошенко.
  • 3 квітня шоумен покликав чинного президента дебатувати на стадіоні НСК "Олімпійський" – і той погодився.
  • Національна суспільна телерадіокомпанія України ("Суспільне") заявила, що може провести трансляцію зі стадіону "Олімпійський", але це будуть не дебати, а радше агітація.
  • Другий тур виборів президента має відбутися 21 квітня.
  • Дебати мають відбутися у п’ятницю, 19 квітня.  

Ірина Балачук, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування