Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 8 квітня: дата та ціна дебатів, Росія та ПАРЄ, відсторонений голова Одеської ОДА

Понеділок, 8 квітня 2019, 21:03

Зеленський заявляє, що дебати з Порошенком відбудуться 19 квітня, Німеччина очолила непублічну кампанію за зняття з Росії санкцій у Раді Європи, Порошенко відсторонив з посади голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова, але той не хоче йти — новини, які були актуальні 8 квітня.

Про дебати

Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявляє, що дебати з чинним президентом Петром Порошенком відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Голова фракції БПП у Верховній Раді Артур Герасимов заявляє, що Порошенко згодний на дебати у будь-який день, зокрема і 19 квітня.

А голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявив, що орієнтовна вартість дебатів на НСК "Олімпійський" може коштувати орієнтовно 6 мільйонів гривень.

Про Росію та ПАРЄ

Німецькі дипломати та депутати відкрито ведуть активні дії для зняття санкційного тиску з Російської Федерації у Раді Європи і планують досягнути цього на поточній сесії ПАРЄ.

Про голову Одеської ОДА

Президент Петро Порошенко відсторонив з посади голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова.

Степанов сказав, що вважає указ Порошенка про його відсторонення незаконним, оскільки голів місцевих адміністрацій можна звільнити тільки за поданням Кабміну. Він відмовився залишати посаду.

Про інші важливі новини

Перші результати національного екзит-полу після другого туру президентських виборів в Україні з’являться о 20.00 21 квітня.

Кіровський районний суд Дніпра засудив до довічного ув’язнення з конфіскацією майна екс-бійця "Торнадо" Олександра Пугачова за вбивство двох патрульних поліцейських.

В автокатастрофі під Києвом загинув гендиректор агропромислової компанії Allseeds Володимир Слабовський, який допомагав бійцям, передаючи волонтерську допомогу на фронт.

Справа про вбивство Бузини зрушила з мертвої точки – прокурор почав зачитувати обвинувальний акт

Уболівальники футбольного клубу "Карпати" розгромили три вагони в потязі Львів – Запоріжжя.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: