Радник Порошенка пояснив присутність Путіна на бордах президента

Вівторок, 9 квітня 2019, 17:07
Радник Порошенка пояснив присутність Путіна на бордах президента

Радник президента Юрій Бірюков заявив, що поява портрета президента РФ Володимира Путіна на передвиборних фондах Петра Порошенка - це, зокрема, меседж до тих, хто у першому турі проголосував за інших кандидатів.

Про це він написав у Facebook.

За його словами, поява нових бордів з Путіним викликала бурхливе обговорення, особливо після заяв Порошенка в ефірі ICTV про те, що "Зеленський не ставленник Кремля".

"Розчарувалися ті, кому сподобалася м'яка риторика на телеефірі. Ага. Тобто, потрібно було Донбасу обіцяти перемир'я і діалог, а Львову обіцяти продовження боротьби. Реально, мені такі поради сьогодні приходили в лічку - робіть різні меседжі для різних географій", - написав Бірюков.

Він наголосив, що Україна - це одна країна, якою б різноманітною і суперечливою вона не була  і позиція Порошенка - "захищати її, захищати від Путіна".

Крім того, Бірюков підкреслив, що прохід Порошенка до другого туру був дуже під питанням, але завдання було реалізовано, саме тим штабом, який і розробляв стратегію на другий тур.

"Ядерні прихильники Порошенка в переважній масі свій якраз і ідентифікують головну загрозу країні не в Зеленському, а в Путіні. Путіну вкрай зручна і вигідна слабка фігура в кріслі президента. Підконтрольна кому-небудь. Путіну не обов'язково контролювати безпосередньо", - написав радник.

"А ось всім патріотам країни, які в першому турі зробили інший вибір - їм варто задуматися і на них звернений меседж", - зазначив він.

Нагадаємо:

  • Штаб Петра Порошенко поширює візуальну рекламу, де президент протиставляє себе у другому турі виборів президенту Росії Володимиру Путіну.
  • Екс-кандидат у президенти та лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що штаб діючого глави держави і кандидата у президенти Петра Порошенка своєю передвиборчою рекламою намагається розколоти країну.
  • Порошенко й Зеленський за результатами голосування 31 березня пройшли у другий тур виборів президента, який має відбутися 21 квітня.
  • Порошенко неодноразово в своїй агітації наголошував, що країна обирає головнокомандувача, який має протистояти Путіну.
  • За законом, дебати кандидатів мають відбутися у п’ятницю перед виборами, тобто 19 квітня.
  • Зеленський сподівається провести дебати з Порошенком 19 квітня на НСК "Олімпійський". Порошенко готовий до дебатів на стадіоні: він пропонував дебатувати у декілька етапів, зокрема 14 квітня, але згоден на будь-яку дату.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News