Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві сталася ДТП за участю поліцейського авто, є постраждалі

Субота, 11 травня 2019, 14:29

У ніч на суботу в Києві сталася ДТП за участю автомобіля патрульної поліції Toyota Prius.

Як повідомляє Державне бюро розслідувань, київське теруправління розслідує цей випадок.

 

"Слідчими встановлено, що об 00:39 по проспекту Перемоги, 12, водій, керуючи автомобілем  BMW 528I, здійснив зіткнення зі службовим автомобілем під керуванням інспектора управління патрульної поліції. Автомобіль Toyota Prius отримав механічні пошкодження", - йдеться в повідомленні.

 

Внаслідок зіткнення лейтенант поліції отримав перелом руки. Його та пасажира – старшого лейтенанта поліції з закритою черепно-мозковою травмою доставлено до Київської міської клінічної лікарні №17.

Водій автомобіля  BMW також отримав закриту черепно-мозкову травму та (попередньо) перелом ноги. Наразі він отримує медичну допомогу в цій же лікарні.

У ДБР повідомили, що за даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), проводяться першочергові слідчі дії.

Дане правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування