Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уже зареєстровано 761 кандидата-мажоритарника і 839 "списочників"

Середа, 19 червня 2019, 19:42
Уже зареєстровано 761 кандидата-мажоритарника і 839 списочників

Центральна виборча комісія 19 червня зареєструвала 179 кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах.

У тому числі, 108 осіб, які балотуються у порядку самовисування, і 71 людина, висунута політичними партіями, повідомляє ЦВК результати засідання.


Разом із тим, скасовано реєстрацію кандидата у народні депутати Керусенка О.В., який балотувався в ОВО № 93 у порядку самовисування, у зв’язку з надходженням до ЦВК його заяви про відмову балотуватися.

Відтак, всього станом на 19 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 761 кандидата у народні депутати, в тому числі: які балотуються у порядку самовисування – 618, висунутих партіями – 143.

Крім того, в середу ЦВК зареєструвала 675 кандидатів у народні депутати, включених до виборчих списків політичних партій, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі:  

217 – "Радикальної партії Олега Ляшка";

59 – "Всеукраїнського об’єднання "Факел";

175 – партії "Голос";

224 – "Всеукраїнського об’єднання "Свобода".

Усього станом на 19 червня ЦВК зареєструвала 839 кандидатів у народні депутати, включених до виборчих списків 5 політичних партій, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах до парламенту.

Також Центрвиборчком зареєстрував ще 190 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій на позачергових виборах нардепів на 21 липня.

А саме: 95 – від Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки та співробітництва в Європі, 53 – від Міжнародної неурядової організації CANADEM, 42 – від Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO).

Загалом зареєстровано вже 233 офіційних спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій.

УП, оновлено
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування