Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Помер соратник Гриценка, побитий поліцейськими

Неділя, 23 червня 2019, 19:53
Помер соратник Гриценка, побитий поліцейськими

Член команди "Громадянської позиції" Олександр Комарніцький, якого у Вінниці побили поліцейські, помер після 12-денного перебування у комі.

Про це 23 червня повідомив голова Вінницької облорганізації партії "Громадянська позиція" Сергій Гайструк.

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко заявив, що у партії вимагають "жорсткого і невідворотного покарання вбивці у поліцейських погонах, а також звільнення керівництва обласної Нацполіції".

"ДБР уже висунуло підозру і посадило під домашній арешт (підозрюваного у причетності до побиття - ред.). Від міністра Арсена Авакова і начальника Нацполіції Сергія Князєва ми вимагаємо негайного звільнення керівництва Нацполіціі у Вінницькій області", - заявив Гриценко.

"Поліція, ... побила Сашу до стану, який став смертельним, за що - тільки за те, що відмовився свідчити про те, про що не мав уявлення і за що не дозволяло його сумління", - додав у свою чергу Гайструк. 

Нагадаємо

  • 13 червня лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко звинуватив поліцейських у побитті свого соратника у Вінниці Олександра Комарніцького, що трапилося 11 червня.
  • У ДБР повідомляли, що слідчими проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо можливого необережного нанесення тяжкого тілесного ушкодження працівником поліції під час несення служби (ст. 128 Кримінального кодексу України). 
  • 23 червня Хмельницький міськрайонний суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту поліцейському, внаслідок конфлікту з яким постраждав Комарніцький. 
  • У Нацполіції заявили, що за розпорядженням голови НП Сергія Князєва від службових обов’язків відсторонені четверо керівників поліції Вінниччини, готуються документи на звільнення заступника начальника поліції області.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування