Зеленський прокоментував "схожість" з Лукашенком

Четвер, 10 жовтня 2019, 18:42

Президент Володимир Зеленський каже, що вважає себе самостійною особистістю і не любить коли його порівнюють із кимось, крім його батьків.

Джерело: спілкування глави держави з журналістами на фудмаркеті в Києві

Деталі: Зокрема відповідаючи на запитання, як Зеленський ставиться до коментарів, що певною манерою поведінки (їздити в регіони і звільняти чиновників на місцях) він схожий на президента Білорусі Олександра Лукашенка, глава держави пояснив, що "живучи в акваріумі під назвою Банкова", не бачить реальної ситуації в регіонах, тому здійснює робочі поїздки для вирішення проблем на місцях.

Пряма мова: "Коли я не був президентом України, їздив по містах. Це були зустрічі, концерти, ми критикували владу. Зараз у мене з’явилися повноваження: я можу не тільки критикувати, а й звільняти. Думаю, що справа в мені.

Мені в цілому не подобається мої порівняння з кимось. Це не стосується пана Лукашенка. Я гадаю, що я – особистість. Я схожий тільки на своїх батьків".

Чому це важливо: За час перебування на посаді президент Володимир Зеленський став автором кількох мемів, народжених у спілкуванні з місцевими чиновниками як то: "Вийди отсюда, розбійник", "Іди гуляй, Господі" та "Англійською – exit".

Валентина Романенко, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...