Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський: Я рідко ходжу в магазин, у мене зарплата 20 тисяч

Четвер, 10 жовтня 2019, 20:48
Зеленський: Я рідко ходжу в магазин, у мене зарплата 20 тисяч

Президент Володимир Зеленський не зміг відповісти, скільки коштує молоко в Україні, зазначивши, що він не купує цей продукт, але знає ціни на хліб, сир і вино, які бере для своєї родини.

Джерело: відповідь Зеленського на запитання під час спілкування з журналістами на фудмаркеті у Києві.

Пряма мова: "Я дуже рідко ходжу до магазину. Дуже рідко. Ви знаєте, що у мене зарплата 20 тисяч гривень. І я, чесно кажучи, не п’ю молоко. Ну, я на забезпеченні держави знаходжусь".

"І коли мене запитують, скільки стоє, наприклад, хліб чи молоко, я можу відповісти, за яку суму я купую молоко і де. Але я не купую молоко. Просто ніхто у нас не п’є молоко. Я не п’ю молоко. Я можу вам сказати про хліб – яку ціну я плачу. Я купую хліб гречаний, купую дуже рідко, бо мені не можна його їсти, купую – тут буде реклама – у Гудвайні. Знаю, що в цілому хліб коштує від 15 до 24 гривень, я купую від 25 до 30 гривень – там різний хліб".

"Ходжу у цей єдиний магазин. Купую хліб, можу купити води, можу купити вина. Ось і все. А чому вам брехати і розказувати? Ще купую сир. Люблю дуже сир до вина. Сир купую – кілограм стоїть 58 гривень (ймовірно, президент говорив про 100 г – ред.)– це той сир, який я люблю. Я можу собі дозволити це купити".

Деталі: Журналіст запропонував Зеленському сходити у простий магазин, де купують продукти звичайні українці. На це Зеленський вигукнув: "Та я звичайна людина! Я просто не п’ю молоко, і нічого страшного тут немає".

Зеленський відзначив, що може запитати і журналіста про життя простих людей. Зокрема, про те, скільки у них є часу на своїх дітей. Президент відзначив, що своїм дітям наразі може приділити час тільки тоді, коли вони вже сплять.

"Тому чекати, що моя кар’єра пошатнеться, як у Бориса Джонсона (колишній мер Лондона, раніше в інтерв’ю не зміг назвати вартість пінти молока – ред.) вам дуже зарано", - підсумував Зеленський.   

Ірина Балачук, УП

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування