Арахамія знайшов виправдання мільйонам Дубінського і натякнув на заздрість

Вівторок, 12 листопада 2019, 13:20

Глава фракції "Слуги народу" Давид Арахамія заявив, що розслідування журналістів проекту Bihus.info про багатство народного депутата Олександра Дубінського не містить матеріалів для корупційного розслідування.

Джерело: "Інтерфакс-Україна" з посиланням на спілкування Арахамії з журналістами

Пряма мова: "Він не був держслужбовцем ніколи. Хто може тоді розслідувати? Я взагалі не зрозумів суті розслідування: це був сюжет про заздрість? Як це назвати? Якби це був держслужбовець-корупціонер, він нажив, у нього була б маленька зарплата, а такі статки - потрібно робити розслідування і розбиратися. Якщо це приватна особа, то я бажаю всім приватним особам мати такі статки, як у пана Дубінського, його мами і всіх родичів".

Деталі: Відповідаючи на питання журналістів щодо неспівмірності заробітної плати Дубинського-журналіста і розмірів його статків, Арахамія сказав, що це повинен коментувати Дубінський, додавши, що говорити про розслідування недоречно.

 
Після оприлюднення розслідування Bihus.Info про розкішні машини матері Дубінського той вдягнув на роботу футболку з глузливим написом
Фото: Milan Lelich

Передісторія:

  • У своєму розслідуванні "Наші Гроші" на Bihus.Info розповіли, що нардеп з фракції "Слуга народу", ексжурналіст Олександр Дубінський, його дружина і його мати володіють 24-ма квартирами загальною площею 2000 квадратних метрів, земельними ділянками площею 70 соток і 17 автомобілями. Загальна вартість майна становить 2,5 мільйона доларів.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування