Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Побиття ветерана АТО і його дружини: підозрюваних арештували

Вівторок, 12 листопада 2019, 16:48

Святошинський районний суд Києва взяв під варту на 2 місяці без альтернативи внесення застави двох підозрюваних у жорстокому нападі на ветерана АТО Ігоря Панова і його дружину.

Джерело: коментар речниці прокуратури Києва Надії Максимець "Українській правді"

Пряма мова: "Суд задовольнив клопотання про взяття під варту без права застави відносно обох підозрюваних. Сторона захисту наполягала на домашньому арешті. Самі підозрювані свою вину і будь-яку причетність до цього злочину не визнають. На допитах вони відмовились від надання показів, посилаючись на статтю 63 Конституції.

Деталі: Максимець також повідомила, що після затримання були вилучені елементи одежі, ймовірне знаряддя злочину та інші речові докази. Призначено судово-медичні експертизи. В тому числі експертиза ДНК.

Що передувало: Двом чоловікам, які сильно побили ветерана бойових дій на Донбасі, бійця 90-го батальйону Ігоря Панова та його дружину в Києві, поліція повідомила про підозру у замаху на умисне вбивство. Нападниками виявилися син потерпілої та його друг 1989 та 1990 років народження.

Передісторія:

  • На Панова з позивним "Хан" та його дружину напали в ніч на неділю, 10 листопада. 
  • Сусіди знайшли їх без свідомості, з проломленими головами у під’їзді власного будинку на вулиці Академіка Кіпріанова.
  • У поліції розповіли, що син, посварившись по телефону з матір’ю, приїхав до неї і намагався її побити. За жінку вступився вітчим. Пасинок покликав свого друга, і вони, з дерев’яною битою та молотком, напали на подружжя.
  • Постраждалих госпіталізували у тяжкому стані.
  • Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.15 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...