Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Не будь дурнем": Ердоган повернув Трампу його лист

Четвер, 14 листопада 2019, 01:34
Не будь дурнем: Ердоган повернув Трампу його лист

Президент Туреччини Тайіп Ердоган заявив, що він особисто повернув американському колезі Дональду Трампу його листи, в тому числі той, який містив заклик "не бути дурнем".

Джерело: прес-конференції Трампа і Ердогана, передає ТАРС

Пряма мова: "Ці листи я сьогодні повернув пану президенту. Я був особливо засмучений листом, в якому говорилося, що цей терорист Абді Шахін (командувач Сил демократичної Сирії Мазлюм Кобань) був співрозмовником такої країни, як Америка. Так званий Абді Шахін є терористом, який винен в загибелі сотень наших громадян".

Деталі: Раніше BBC з посиланням на джерела в оточенні Ердогана повідомляло, що президент Туреччини викинув лист, який йому надіслав Дональд Трамп, в смітник. Видання уточнює, що це був лист, в якому Дональд Трамп просить Ердогана "не бути дурнем".

Нагадаємо:

  • Президент США Дональд Трамп написав лист президенту Туреччини в якому закликав зупинити вторгнення Туреччини до Сирії.
  • Американський лідер закликав Ердогана "не бути крутим хлопцем" і "не бути дурнем". У ньому Трамп також повідомив, що командувач збройної коаліції "Сили демократичної Сирії" (СДС) Мазлюм Абді висловив готовність провести переговори з Ердоганом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...