Головні новини неділі і ночі: вибух в Балаклії, повернення українських кораблів

Понеділок, 18 листопада 2019, 06:59

Ще один військовий загинув унаслідок вибуху в Балаклії, захоплені українські військові катери вивели з акваторії Керчі – новини, які були актуальні 17 жовтня.

Про вибух в Балаклії

У неділю в лікарні помер військовослужбовець, який отримав поранення внаслідок вибухів на артилерійській базі біля Балаклії Харківської області.

Про повернення кораблів

Захоплені Росією українські кораблі будуть передані Києву відповідно досягнутих російсько-українських домовленостей 18 листопада.

Згідно з повідомленням, три українських судна - буксир "Яни Капу" і малі броньовані артилерійські катери "Нікополь" і "Бердянськ" буксируються з порту Керч до погодженого місця передачі українській стороні.

Про телеграм-канал "Української правди"

А ми продовжуємо агітувати вас за те, щоб ви підписались на наш телеграм-канал "УП. Кляті питання" 3-5 постів на день. Тільки важливі новини на актуальні теми. Пояснюємо складні речі простою мовою. І, найголовніше, з жартами на межі!

Про інші важливі новини

Міністерство економіки звільнило 47 керівників держпідприємств та держслужбовців категорії А.

"Нафтогаз України" заявляє про критичну ситуацію в місті Новий Розділ на Львівщині: опалення немає, цілі райони міста без електрики, також під загрозою постачання води в один з районів.

Адвокатська дорадча група вимагає від президента України Володимира Зеленського скликати позачергову сесію Верховної Ради для проведення голосування за поправку №318 до законопроекту №2116, яка дозволить зберегти слідство у справах Майдану.

Наглядова рада та правління "Укресімбанку" запевнили, що затримання голови банку Олександра Гриценка не вплине на діяльність установи. 

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News