Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новий глава "Укравтодору" анонсував звільнення

Вівторок, 19 листопада 2019, 13:26

Державне агентство автомобільних доріг України має намір звільнити керівників Служб автомобільних доріг, які були задіяні в корупційних схемах.

Джерело: новий керівник "Укравтодору" Олександр Кубраков, прем'єр-міністр Олексій Гончарук на брифінгу, який цитує "Інтерфакс-Украна"

Пряма мова Кубракова: "У нас багато інформації. Ті, хто був задіяний у якихось схемах, краще йдіть самостійно".

Деталі: Прем'єр-міністр висловив думку про необхідність скорочення більшої частини керівників Служб автодоріг і порадив новому керівнику діяти швидко.

Пряма мова Гончарука: "Я б приймав рішення дуже швидко. Особливо щодо осіб, про яких є інформація, що вони задіяні в схемах. І, навпаки, брав би людей, порядних, які довго працюють на державу... Якщо десь в областях або в центральному апараті є якісь групи впливу, рішуче від них позбавляйтеся".

 
урядовий портал

Що було раніше: 15 листопад народного депутата фракції "Слуга народу" Олександра Кубракова оголосили переможцем конкурсу на посаду голови Державного агентства автомобільних доріг України.

3 жовтня Кабінет міністрів ухвалив рішення про тимчасове покладення виконання обов’язків голови Державного агентства автомобільних доріг України на Олега Федоренка.

Довідково: Кубраков є членом Комітету Верховної Ради з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Нардеп є зокрема автором законопроєкту про аудит безпеки доріг, підписаного 13 листопада президентом Володимиром Зеленським.

Читайте також: "Смотрящих" за дорогами в Україні немає — інтерв’ю з головою "Укравтодору"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування