Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яременко опублікував заяву про звільнення, яку поки не подаватиме

Субота, 2 листопада 2019, 10:36
Яременко опублікував заяву про звільнення, яку поки не подаватиме

Голова комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики Богдан Яременко опублікував свою заяву по звільнення.

Джерело: фото заяви, опубліковане Яременком у коментарі до власного посту, написаного у п'ятницю

 
Фото зі сторінки Яременка в Facebook. Клікніть для збільшення

Дослівно заява: "Прошу звільнити мене за власним бажанням з посади голови комітету ВРУ з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва".

Деталі: Заява написана на ім'я голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Водночас на ній не стоїть число, а вказано лише "листопада 2019 р."

Що було раніше: У п'ятницю Яременко, який потрапив у "секс-скандал" у Верховній Раді, повідомив, що написав заяву на складання повноважень голови комітету.

Водночас він заявив, що передасть заяву голові Верховної Ради "лише коли і якщо рішення про мою відставку прийме фракція партії Слуга народу, яка мене на цю посаду і рекомендувала (орієнтовно в понеділок через тиждень)".

Передісторія: 

  • У п'ятницю фракції "Голос", "Батьківщина" і "Європейська солідарність" закликали звільнити нардепа від "Слуги народу" Богдана Яременка з посади глави комітету з питань міжнародних зв’язків.
  • 30 жовтня журналісти сфотографували у Верховній Раді, як Яременко, під час роботи в сесійній залі, домовляється в мережі знайомств про зустріч за гроші.
  • Яременко написав у Facebook, що листування сфабриковане спеціально для журналістів".
  • Згодом він видалив запис на сторінці-Facebook і попросив вибачення у всіх, кому створив проблеми своїм вчинком: "від дружини і дітей до фракції і президента".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...