Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський – дітям: Уже пора міняти і цих депутатів

Середа, 20 листопада 2019, 11:04

Президент Володимир Зеленський заохотив школярів розвиватися і включатися в розбудову держави словами про те, що нових народних депутатів вже час міняти.

Джерело: реакція президента на відео, на якому діти діляться своїми досягненнями, показаному на форумі "Україна зростає разом зі мною"

Пряма мова: "Дуже круто. По-перше, вони дуже схожі на наш новий уряд. Усе, що я побачив – починаючи з робототехніки і гаджетів і закінчуючи дівчиною Дашею, яка є представником у Верховній Раді…

Діти – вони розумніші за дорослих. Тому іноді я відчуваю себе дитиною з дорослими людьми. Так простіше, тому що ви відчуваєте: ви ходите по вулицях, ви знаєте, що відбувається, які тенденції і яка повинна бути країна. Вона повинна бути така, як ви, – свіжа, "something fresh", щось нове, щось дуже цікаве – те, заради чого хочеться жити.

Будь ласка, Дашо, підтягуйте  таких, як ви, до Верховної Ради. Нікому не говоріть, але вже пора міняти і цих".

Деталі:  Крім того, Зеленського спитали, чи пропускають його з посвідченням президента у метро безкоштовно. "Я не пробував, але дуже гарна ідея. Я спробую", – розсміявся він.

А після заперечної відповіді дружини Олени на запитання, чи робить вона президенту й його дітям бутерброди з собою, Зеленський сказав: "Бутріки – це дуже круто".

Олена Рощенко, Уп

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування