Прогноз на День Свободи: сильний вітер посилить холод

Середа, 20 листопада 2019, 12:20

Найближчої доби погоду в Україні визначатиме протистояння циклону та антициклону: вона буде несприятливою зі штормовим вітром.

Джерело: синоптик Наталка Діденко на Facebook

Пряма мова: "Холодний антициклон з північного сходу давитиме атмосферним тиском, тепліший циклон чините спротив. Ми – у вирі цих синоптичних подій. Тому. 21-го листопада, практично повсюди посилиться вітер до штормових значень Одягайтесь обов`язково тепліше, особливо надвечір, бо, так звана, температура комфорту буде на 2-5 градусів нижчою за реальну. А реальна також не сильно розженеться".

Деталі: Найближчої ночі в Україні очікується від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла. На Сході трохи холодніше, там уночі -3-8 градусів. На Заході ніч буде теплою, +3+7 градусів.

У денні години четверга у більшості областей України передбачається 0-4 градуси тепла, на Сході до 2 градусів морозу, на Одещині, в Криму та в західних областях +4+10 градусів.

Опади ймовірні в західній частині України, а також на Вінниччині та Одещині. На решті території – переважно тумани, місцями мряка.

У Києві 21-го листопада, у День Гідності та Свободи, погода буде без істотних опадів, можлива мряка.

Водночас південно-східний вітер буде сильним – до штормових поривів.

Температура повітря у столиці найближчої ночі близько нуля, вдень у четвер +1+3 градуси, а надвечір – зниження температури повітря до -1-4 градусів.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування