Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Слуга народу-2": Виключені із "СН" депутати збираються розколоти фракцію

П'ятниця, 22 листопада 2019, 19:53

Виключена з фракції "Слуга народу" нардепка Анна Скороход заявила, що вони зі ще одним виключеним обранцем Антоном Поляковим створять власну депутатську групу, в яку підуть інші депути із цієї фракції.

Джерело: заява Скороход в інтерв’ю Громадському радіо.

Пряма мова: "Ми зараз з Антоном (Антоном Поляковим — ред.) створимо групу "Справжні слуги" чи "Слуга народу-2″. Нас буде більше, от побачите. Є люди, яким не подобається те ставлення і ті рішення, які ухвалюються".

Деталі: Скороход додала, що вона йшла на вибори із президентською програмою, тож і надалі буде із нею іти.

Що було раніше: 15 листопад фракція "Слуга народу" вирішила виключити нардепа Анну Скороход. Того ж дня через порушення домовленості про спільне голосування по ряду чутливих питань із фракції виключили Антона Полякова.

Перед цим Скороход заявила, що влада затримала її чоловіка Олексія Алякіна через її голосування проти законопроекту про відкриття ринку землі всупереч позиції фракції.

У той же час, глава фракції Давид Арахамія звинуватив Скороход в пропонуванні хабарів. Крім того, Арахамія стверджував, що Скороход в Раді лобіює інтереси "конкретних олігархічних груп". Він попереджав, що буде ініціювати її виключення з депутатського об'єднання.

У відповідь на звинувачення Арахамії Скороход заявила, що депутати нібито отримують по $ 5 тисяч у конвертах.

Читайте також: "Плакуча Анна". Хто така Скороход, яку хочуть виключити зі "Слуги народу"

Дмитро Разумков: Я не бачу передумов ні для ротації уряду, ні для дострокових виборів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування