Поліція за місяць зловила трьох "злодіїв у законі"

Субота, 30 листопада 2019, 15:57

За місяць поліцейські Департаменту стратегічних розслідувань затримали трьох впливових у кримінальному світі "злодіїв у законі".

Джерело: сайт Нацполіції

Деталі: "Дато Сфан", "Тенго Пітерський" (він же - "Тенго Гальський") та "Лаша Очамчирський" за рішенням суду на пів року поміщені до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з подальшим примусовим видворенням за межі України.

У поліції зазначили, що, вкотре незаконно перетнувши кордон України, "злодії у законі" мали намір відновити свій вплив у кримінальному світі.

Вони планували встановити контроль за злочинними групами, які вчиняють тяжкі та особливо тяжкі злочини, зокрема – розбійні напади, квартирні крадіжки, викрадення автомобілів, викрадення громадян, вимагання тощо. Задля продовження "традицій" планувалося залучати молодь до діяльності організованих злочинних груп.

Так, в Одесі працівники управління стратегічних розслідувань Нацполіції затримали "злодія в законі" на прізвисько "Дато Сфан". За його плечима – 21 рік ув’язнення за скоєння тяжких злочинів, здебільшого - розбійних нападів. Окрім того, упродовж 2019 року його неодноразово затримували правоохоронці.

 

У Рівненській області 22 листопада на трасі "Київ-Чоп" правоохоронці затримали "злодія в законі" "Тенго Пітерського". Тоді він їхав до столиці на зустріч із "друзями", аби обговорити питання перерозподілу сфер впливу та свою подальшу "діяльність".

 

14 листопада у столиці співробітники управління стратегічних розслідувань затримали "Лашу Очамчирського", також відомого як "Сван". Зазначається, що у кримінальному середовищі він виконує роль "третейського судді" та підтримує дружні стосунки з кримінальними авторитетами різних країн.

 

Поліція також повідомляє, що наприкінці травня у Донецькій області поліцейські затримали "злодія в законі" на прізвисько "Глеб Кінешемський", який приїхав з РФ.

 

Його також за рішенням суду на пів року поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. На нього чекає примусове видворення за межі України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
13:43
Чи може дзвінок чи відео з полону змінити статус зниклого безвісти – пояснює Координаційний штаб
13:38
Вночі основною ціллю росіян був Івано-Франківськ – ПС
13:25
фотоУ Києві прощаються з письменником і громадським діячем Дмитром Капрановим
13:19
Співвласник "Космолоту" заявляє, що українські чиновники вимагають в нього мільйони євро – FT
13:01
Проєкт української фотографки Юлії Кочетової переміг у World Press Photo 2024
12:59
Удар по аеродрому в Джанкої: ГУР повідомило про ураження 4 установок С-400 ворога
12:50
футболЛунін про серію пенальті проти "МанСіті": Ми готувалися до всіх можливих пенальтистів і вирішили ризикнути
12:47
Розвідка Британії: Чорноморський флот РФ суттєво знизив активність та ховається у Новоросійську
12:43
МВС: Жодного випадку контрабанди зброї з України не зафіксовано
12:39
оновлено В Україні вила тривога: у Дніпрі пролунали вибухи
Усі новини...