"Варта на Банковій" згортає свій табір, здачі національних інтересів не відбулося

Вівторок, 10 грудня 2019, 02:28
Варта на Банковій згортає свій табір, здачі національних інтересів не відбулося

Координатор акції "Варта на Банковій" Павло Білоус зазначив, що президент Володимир Зеленський за результатами переговорів лідерів країн "нормандського формату" не допустив здачі національних інтересів України.

Джерело: "Українська правда", "Інтерфакс-Україна"

Дослівно: "Президент Володимир Зеленський не перетнув ніяких "червоних ліній". Вважаємо, що це і наша з вами заслуга. Саме завдяки масовому невдоволенню в Україні було засвідчено, що більшість українців хочуть миру, але не шляхом поступок агресору", - заявили члени оргкомітету акції.

"Ми усвідомлюємо, що може існувати непублічна частина домовленостей між лідерами "нормандської четвірки", тому ми, представники громадянського суспільства, і далі будемо стежити за розвитком подій. Українська нація здатна реагувати швидко і дієво, як вона це робила неодноразово".

Деталі: Координатор акції "Варта на Банковій" Павло Білоус повідомив "Українській правді", що табір під ОП повністю вивезуть до ранку: "Ми вже все практично зібрали, зараз чекаємо машину, може бути до 5:30 повністю поїдемо звідси".

Читайте також: 5 нормандських зустрічей до Зеленського. Як Україна домовлялась про мир

Нагадаємо:

  • Президенти Франції, України, Росії і канцлерка Німеччини досягли низки домовленостей щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.

Передісторія:

  • 8 грудня на Майдані Незалежності пройшла акція "Червоні лінії для Зеленського", учасники якої хотіли окреслити "червоні лінії" для президента перед зустріччю "нормандської четвірки".
  • З 19 години 8 грудня на Банковій триває мітинг, учасники поставили кілька наметів і сцену.  

Микола Донєв, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування