Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Погода на тиждень: Україну чекають "танці" навколо нуля під мокрим снігом

Вівторок, 10 грудня 2019, 22:28
Погода на тиждень: Україну чекають танці навколо нуля під мокрим снігом

В Україні до кінця тижня температура коливатиметься навколо нуля між невисоким "плюсом" і ненизьким "мінусом" і дощитиме з мокрим снігом.

Джерело: Український гідрометцентр у коментарі Укрінформу

Деталі: У четвер та п'ятницю опадів не буде. Лише вночі 12 грудня у західних, Житомирській, Київській та Вінницькій областях, 13 грудня на Закарпатті та Прикарпатті невеликий дощ та мокрий сніг. 

Вітер східний і південно-східний, 7-12 м/с, на півдні країни місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла, на Одещині та в Криму до 8°.

На Київщині 12-13 грудня хмарно з проясненнями. Лише вночі 12 грудня невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

14 грудня вдень невеликий дощ лише у західних областях. Вночі на сході країни до 6° морозу. 15 грудня дощ, вночі місцями з мокрим снігом. Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу, вдень 1-7° тепла. 

У Карпатах невеликий сніг, температура вночі 1-7° морозу; вдень близько 0°.

На Київщині 14 грудня без опадів, 15-го буде дощ, уночі з мокрим снігом. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла.

Нагадаємо:

  • У найближчу добу погода в Україні буде похмурою і сирою, через хмарність і тумани денна температура буде не дуже високою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...