Затримали чоловіка, який "замінував" КМДА

Середа, 11 грудня 2019, 14:16
Затримали чоловіка, який замінував КМДА

Правоохоронці затримали 52-річного киянина, який "замінував" приміщення Київської міської державної адміністрації, йому оголошено підозру.

Джерело: прокуратура Києва, речниця відомства Надія Максимець у коментарі УП

Деталі: 10 грудня 2019 року на станції Київ-Пасажирський вказаний правопорушник подзвонив на гарячу лінію "102" і надав хибне повідомлення про замінювання КМДА за адресою вулиця Хрещатик, 36.

"Мінера" вдалося встановити та затримати по гарячих слідах. Йому повідомили про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 КК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За вчинене чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі.

Пряма мова Максимець: "Чоловік офіційно не працює. Скоїв правопорушення з хуліганських мотивів. Взяв у знайомої мобільний і здійснив дзвінок про замінування. За номером телефону його вирахували та затримали".

Чому це важливо: В останні роки в Україні значно зросла кількість повідомлень про замінування, від чого страждають тисячі людей. Неправдиві повідомлення створюють незручності для тисяч жителів столиці та призводять до значних витрат бюджетних коштів, оскільки поліція не може ігнорувати дзвінок про "мінування" і щоразу проводить перевірки.

Нагадаємо: У листопаді чоловіка засудили до 6 років ув’язнення за "мінування" станцій "Київського метрополітену".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...