Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Тиша після Норманді": три обстріли, один військовий поранений – ООС

Середа, 11 грудня 2019, 17:32
Тиша після Норманді: три обстріли, один військовий поранений – ООС

Російські окупанти продовжують стріляти всупереч домовленості сторін на Нормандській зустрічі 9 грудня в Парижі встановити до кінця 2019 року режим припинення вогню на Донбасі.

Джерело: брифінг пресцентра Об’єднаних сил

Дослівно: "Російська Федерація не виконує взяті на себе зобов’язання щодо сталого припинення вогню відповідно до прийнятого підсумкового комюніке на переговорах лідерів "Нормандської четвірки" у Франції...

Поранення внаслідок обстрілів отримав один військовослужбовець Об’єднаних сил".

Деталі: Упродовж доби російські окупанти 3 рази обстріляли позиції українських підрозділів із мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових і підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Штаб зафіксував обстріли поблизу Новомихайлівки, Павлополя, Зайцевого.

Що передувало:10 грудня президенти Франції, України, Росії і канцлерка Німеччини досягли низки домовленостей щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.

В оприлюдненому за результатами зустрічі комюніке вказано, що "сторони віддані повній та всеохопній імплементації режиму припинення вогню, підкріпленого реалізацією всіх необхідних заходів з підтримки режиму припинення вогню до кінця 2019 року.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...