Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Київщині в будинку підприємця затримали озброєних грабіжників

Субота, 14 грудня 2019, 15:59

На Київщині у п'ятницю ввечері затримали чотирьох осіб під час скоєння нападу на будинок підприємця.

Джерело: поліція Житомирської області

Деталі: Злочинців затримали працівники кримінальної поліції спільно з бійцями КОРДу поліції Житомирщини в одному з сіл Києво-Святошинського району.

Зазначається, що після викриття розбійники відкрили стрільбу по поліцейських та намагались застосувати світлошумові гранати.

Під час затримання ніхто не постраждав, нападники перебувають під вартою.

 

Пряма мова начальника поліції Житомирщини Сергія Крупєя: "Поліцейські ГУНП Житомирщини у ході слідчо-розшукових заходів фіксували дії вказаного угруповання упродовж певного періоду, оскільки у нас є підстави стверджувати про їх причетність до низки тяжких та особливо тяжких злочинів. Учинення ними ще одного розбою було фактично припинено нашими працівниками.

Над викриттям цієї групи працювали практично усі наші підрозділи: кримінальна поліція, слідчі, експерти, кінологи, спецпідрозділи".

Деталі: Всі четверо затриманих – непрацюючі раніше судимі (у тому числі за вбивство) жителі м. Києва та Київської області. Найстаршому – 43 роки, а наймолодшим – по 31. У них вилучено зброю, боєприпаси, радіостанції, засоби зламу замків та проникнення до будинків та інші свідчення злочинної діяльності.

 

Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушень, передбачених ч.3 ст. 187 (Розбій), ч.3 ст. 186 (Грабіж), ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрювані затримані у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Законодавством України за вказані діяння передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років з конфіскацією майна.

Наразі тривають подальші слідчо-розшукові заходи, у тому числі обшуки за місцями проживання підозрюваних.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування