Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Автобус "Херсон-Москва" врізався у вантажівку: є загиблі і багато постраждалих

Вівторок, 17 грудня 2019, 09:56
Автобус Херсон-Москва врізався у вантажівку: є загиблі і багато постраждалих

Увечері 16 грудня на автодорозі Кіпті–Глухів–Бачівськ у Бахмацькому районі зіткнулися вантажівка "Iveco" та зустрічний рейсовий автобус "Неоплан" сполученням "Херсон-Москва".

Джерело: пресслужба поліції Чернігівської області

Дослівно: "За попередньою інформацією, водій автобуса під час обгону виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою.

Під час зіткнення з напівпричепа вантажівки вилетіли рулони пресованого паперу та пошкодили проїжджаючий автомобіль "Toyota Camry".

Внаслідок автопригоди водій автобуса та двоє пасажирів загинули на місці, 16 людей госпіталізовано до Бахмацької лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. У числі травмованих — змінний водій та пасажири автобуса, а також водій вантажівки та пасажир легкової "Тойоти"".

 

Деталі: Зазначається, що вантажівкою кермував громадянин Сербії, а за кермом автобуса перебував громадянин України.

Правоохоронці повідомляють, що забезпечили тимчасовий прихисток для матері з 8-місячним немовлям — єдиною дитиною серед пасажирів постраждалого автобуса. Поліцейські оперативно домовилися з жителями найближчого села, які охоче прийняли жінку з дитям.

 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб). Максимальне покарання згідно з нею — до десяти років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування