Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вбивця ветерана АТО отримав 13 років в’язниці

Понеділок, 23 грудня 2019, 12:54
Вбивця ветерана АТО отримав 13 років в’язниці

Шевченківський райсуд столиці засудив обвинуваченого у вбивстві ветерана АТО Сергія Олійника у центрі Києва до 13 років позбавлення волі. 

Джерело: пресслужба прокуратури Києва

Дослівно: 23 грудня 2019 року, за участі Київської місцевої прокуратури №10 суд оголосив обвинувальний вирок 58-річному чоловіку, визнавши його винним в умисному вбивстві ветерана АТО".

Деталі: У дебатах прокурор просив для обвинуваченого 13 років позбавлення волі. Підсудний себе винним у вчиненні злочину не визнав та просив його виправдати.

Шевченківський райсуд столиці визнав чоловіка винним за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України та призначив йому покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Як пише "Громадське" засудженого звуть Анатолій Чивіков.

 

До вступу вироку у законну силу суд залишив його під вартою.

Нагадаємо:

  • Злочин стався 22 червня 2017 року на вул. Ярославів Вал неподалік станції метро "Золоті ворота".
  • Під час раптово виниклого конфлікту зловмисник завдав потерпілому смертельне ножове порання в площину грудної клітини. Після цього намагався втекти з місця події та знищити речові докази, але був "по гарячих слідах" затриманий правоохоронцями.
  • Підозрюваному було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
  • Загиблим є голова спілки мігрантів України, ветеран АТО Сергій Олійник. За попередньою інформацією поліції, конфлікт виник через гру вуличного музиканта – сина загиблого – у сквері.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування