У Харкові затримали чоловіка, який взяв заручницю і поранив ножем поліцейського

Вівторок, 24 грудня 2019, 11:51
У Харкові затримали чоловіка, який взяв заручницю і поранив ножем поліцейського

У Харкові поліція затримала озброєного ножем чоловіка, який захопив заручницю. Поліцейський спробував його роззброїти та отримав ножові поранення. 

Джерело: поліція

Деталі: Подію кваліфікували за ч.1 за ст.147 (захоплення заручників) та 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу. Санкція за злочини передбачає довічне ув’язнення.

Чоловік напав на жінку неподалік від яру в Немишлянському районі Харкова близько 9:30. Приставив до її горла ніж і назвав заручницею. Поліції повідомив, що хоче негайно побачити свого знайомого.

Начальник карного розшуку райвідділу поліції запропонував обміняти себе на заручницю. Зловмисник погодився та відпустив її.

Повідомлення поліції: "Поліцейський, опинившись поряд із озброєним зловмисником, став продумувати план його затримання. Для цього оперативник тягнув час, щоб заспокоїти знервованого громадянина, викликати в нього довіру. Між чоловіками зав’язалася розмова, поліцейський запропонував злодію закурити. Коли той відволікся на запалювання цигарки, працівник карного розшуку кинувся на злодія, але той встиг вдарити його ножем...Поліцейський у тяжкому стані доставлений до лікарні".

 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...