До Ради від "Слуги народу" має зайти директор GR-комунікацій Atlas Weekend

П'ятниця, 27 грудня 2019, 12:42
До Ради від Слуги народу має зайти директор GR-комунікацій Atlas Weekend

Замість Ірини Венедіктової, яка стала в.о. директора Державного бюро розслідувань, за списком "Слуги народу" до Верховної Ради має зайти директор із GR-комунікацій фестивалю Atlas Weekend Олександр Санченко.

Джерело: заступник голови фракція "Слуга народу" Євгенія Кравчук у Facebook, виборчий список "Слуги народу" на сайті ЦВК.

Деталі: Кравчук привітала Венедіктову із новим призначенням і нагадала, що наступним за партійним списком "Слуги народу" народним депутатом має стати  Санченко.

 

Пряма мова: Ірина Венедіктова, вітання з призначенням в ДБР! Розумна, сильна і принципова! І нарешті перша жінка на чолі правоохоронного органу. Тим часом Олександр Санченко, приготуватися) - робота в Раді вже чекає!".

Що передувало: 27 грудня президент Володимир Зеленський звільнив директора Державного бюро розслідувань Романа Трубу. Іншим указом тимчасово виконуючою обов’язки директора ДБР призначено нардепку "Слуги народу" голову комітету з питань правової політики Ірину Венедіктову.

Довідково: 31-річний директор з урядових відносин та корпоративної соціальної відповідальності фестивалю Atlas Weekend Олександр Санченко був включений до виборчого списку "Слуги народу" під № 137.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...