Синоптики розповіли, якими будуть останні дні 2019 року

Понеділок, 30 грудня 2019, 08:19
Синоптики розповіли, якими будуть останні дні 2019 року

У найближчі дні на українців чекає зимова погода: подекуди випаде невеликий сніг, температура опуститься нижче нуля.

Джерело: "Укрінформ" із посиланням на Укргідрометцентр.

Деталі: 30 грудня в Україні хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах країни ожеледиця (у південній частині місцями).

Температура вдень від 3° морозу до 2° тепла; у південній частині протягом доби від 3° морозу до 2° тепла, у Криму до 5° тепла.

У Києві та області 30 грудня хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Температура вдень 1-3° морозу. По області - 0-3° морозу.

31 грудня вночі у східних, вдень і в західних та місцями північних областях невеликий мокрий сніг і дощ, на решті території без опадів; температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

Вітер західний та північно-західний, 7-12 м/с, в західних областях вдень 31 грудня та вночі 1 січня місцями пориви 15-20 м/с.

У столиці 31 грудня вночі без опадів, вдень місцями невеликий мокрий сніг та дощ; температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

1 січня в Україні очікується невеликий мокрий сніг (вдень у західних, північних та більшості південних областей без опадів); температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла (вдень на півдні до 6° тепла). На дорогах місцями ожеледиця.

2- 3 січня переважно без опадів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування