Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗМІ: В одеському коледжі не було сигналів про пожежу – студенти евакуювалися самі

Четвер, 5 грудня 2019, 07:43

Під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права й готельно-ресторанного бізнесу не пролунало тривожних сигналів чи оголошень, багато учнів не відразу дізналися про займання.

Джерело: "Думская" з посиланням на студентів коледжу

Пряма мова студентки Олександри: "Все почалося на третьому поверсі. Вчителька відкриває двері, а там уже туман. Дівчата, які вийшли, стали дзвонити тим, хто залишився нагорі. Питають: "Ви виходите? Ви де?". Вони кажуть, що не було ніякої тривоги".

Пряма мова студентки, котра побажала залишитися неназваною: "У плані пожежної безпеки там було страшне жахіття. Вагонка на стінах, вузькі коридори, єдині сходи, старі ліфти, скупченість, захаращеність. Як таке допустили після всіх попередніх пожеж, незрозуміло".

Деталі: Учні й співробітники коледжу кажуть, що керівництво три роки випрошувало в Міністерства освіти й науки гроші на хоча б мінімальний ремонт, але безуспішно.

Міністерство внутрішніх справ повідомило, що на 6:45 четверга, 5 грудня, відкритого вогню не спостерігається, обвалилися незгорілі будівельні конструкції.

За даними МВС, у результаті пожежі 1 людина загинула і 29 осіб постраждали (з них 13 підлітків і 7 співробітників ДСНС). ДСНС повідомляє про 27 постраждалих.

"Думская" з посиланням на пресслужбу міськради повідомляє: "У стаціонарах усі хворі – стабільні, без погіршення, Вчора ще одна дівчинка 15 років надійшла в дитячу обласну лікарню. Всього у стаціонарах 29 осіб".

Передісторія:

  • Вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3 поверсі виникла пожежа
  • В результаті пожежі загинула неповнолітня. Повідомляли, що постраждали 11 підлітків та 7 співробітників ДСНС, ще близько 15 людей зникли.
  • Міський голова Одеси Геннадій Труханов припустив, що у будівлі не було опалення і пожежа могла статися у зв’язку з тим, що в коледжі користувалися електрообігрівачами.
  • Мер оголосив в Одесі дводенну жалобу через пожежу в коледжі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування