Луценко у Будапешті дав "велике інтерв’ю" адвокату Трампа Джуліані

Четвер, 5 грудня 2019, 12:27

Колишній генпрокурор Юрій Луценко в інтерв'ю заявив, що експослиня США в Україні Марі Йованович у свідченнях під присягою у Конгресі в рамках розслідування імпічменту Дональда Трампа казала неправду.

Джерело: телеканал One America News Network у Твіттері

Дослівно: "Записали велике інтерв'ю із Юрієм Луценком у Будапешті.

Колишній генпрокурор України Луценко: посол Йованович збрехала під присягою американському народу у справі Адама Шиффа про імпічмент".

Деталі: Адвокат президента США Руді Джуліані робить документальний серіал для американского телеканалу OANN. У третій серії покажуть його інтерв’ю з Луценком.

 

Видання The New York Times повідомило, що з Будапешту адвокат Трампа в середу, 4 грудня, полетів у Київ і бачився з експрокурорами Віктором Шокіним і Костянтином Куликом.

Нагадаємо:

  • З 2016 по 2019 роки посольство США в Україні очолювала Марі Йованович. Після її звільнення Трамп у розмові з президентом Володимиром Зеленським назвав її "поганим послом".
  • Луценко в інтерв'ю The Hill заявив, що Йованович дала йому список людей, яких попросила "не переслідувати". Крім того, Луценко додав, що не отримав від американського посольства в Україні близько 4 млн доларів, які вона мала виділити на його відомство.
  • 3 грудня Комітет з розвідки Палати представників Конгресу США оприлюднив звіт про імпічмент зі звинуваченням президента Дональда Трампа у зловживанні владою.

Знати більше: "Американські гірки" Луценка. Україну втягнули в передвиборну війну. Документ

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News