Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мікроавтобус із українцями потрапив у смертельну ДТП в Росії

Субота, 11 січня 2020, 14:29
Мікроавтобус із українцями потрапив у смертельну ДТП в Росії
Фото МНС РФ

Троє людей загинули, ще сім отримали травми внаслідок зіткнення українського мікроавтобуса і автомобіля в Орловській області РФ. Серед загиблих - одна громадянка України. 

Джерело: ТАСС з посиланням на ДІБДД Росії, управління МВС по Орловського області, пресслужба уряду Орловської області, Інтерфакс

Дослівно співрозмовник агентства: "На 400-му км автодороги "Крим" водій Mercedes-Benz, який зареєстрований в Україні і перевозив сім пасажирів - громадян України, в умовах снігопаду виїхав на смугу, призначену для зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем Renault Megane, що рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій і пасажир Renault Megane і один пасажир Mercedes-Benz загинули, водій та шість пасажирів Mercedes отримали травми різного ступеня тяжкості".

Деталі: За його словами, всі постраждалі госпіталізовані.

Як уточнили ТАСС в управління МВС по Орловській області, серед постраждалих є 17-річний підліток.

У прес-службі уряду Орловської області повідомили, що троє потерпілих перебувають у важкому стані, троє – у стані середньої тяжкості.

У Єдиній диспетчерській службі Кромского району Орловської області, де сталася аварія, "Інтерфаксу" повідомили, що внаслідок аварії загинула одна громадянка України.

Пряма мова співрозмовника агентства: "Всі пасажири мікроавтобуса - громадяни України. Одна громадянка України загинула. Ще двоє загиблих - мешканці Орловської області, які їхали в легковику".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...