Прикордонники розповіли, де найбільші черги на кордоні з країнами ЄС

Неділя, 12 січня 2020, 10:06
Прикордонники розповіли, де найбільші черги на кордоні з країнами ЄС

У пунктах пропуску на кордоні з країнами ЄС протягом останньої доби спостерігалося значне скупчення транспортних засобів, однак зранку в неділю черги зменшилися.

Джерело: Державна прикордонна служба

Дослівно: "Як і передбачалося, після завершення різдвяних та новорічних свят до країн Євросоюзу повертається значна кількість наших співвітчизників, які там тимчасово проживають або навчаються.

Тому у деяких пунктах пропуску протягом останньої доби спостерігалося значне скупчення транспортних засобів".

"Вже сьогодні станом на 9:00 спостерігається значне зменшення черг на кордоні".

Деталі: Прикордонники зазначили, що для зменшення черг було в рази збільшено кількість прикордонних нарядів, насамперед з перевірки документів та огляду транспортних засобів, посилено режимні заходи у пунктах пропуску, уточнено питання взаємодії з прикордонними службами суміжних країн.

Наразі на кордоні з Польщею найбільше транспортних засобів (170) накопичилося в пункті пропуску "Краковець". Крім того, в пункті "Грушів" стоїть 100 автомобілів, "Шегині" – 60, "Смільниця" – 35, "Ягодин" – 30. В інших пунктах пропуску черг немає.

На кордоні зі Словаччиною в пункті пропуску "Ужгород" спостерігається черга зі 150 транспортних засобів, "Малий Березний" – 130.

На кордоні з Угорщиною: "Тиса" – 80 авто, "Вилок" – 30, "Косино" – 20, "Лужанка" – 20. у пункті пропуску "Дзвінкове" черг немає.

На кордоні з Румунією черг немає.

Державна прикордонна служба просить громадян, за можливості, обирати пункти пропуску, які не завантажені.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...