Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З олів’є, у Лаврі, Таїланді і зі снігом – нардепи розповіли, як відгуляли свята

Середа, 15 січня 2020, 12:37
З олів’є, у Лаврі, Таїланді і зі снігом – нардепи розповіли, як відгуляли свята

Народні депутати провели новорічно-різдвяні свята з родинами – хтось під Києвом, а хтось закордоном. Наприклад, лідер "Голосу" Святослав Вакарчук махнув у Таїланд.

Джерело: "Радіо свобода"

Пряма мова Вакарчука:  "Так, я їздив у Таїланд. Я був там декілька днів (в районі тижня). Чому ця країна? Ми хотіли поїхати в теплі краї. Ми вибрали таке місце, куди їздить більшість українців. Ми прилетіли і туди, і назад рейсовим літаком. Назад, до речі, летіли рейсом МАУ".

Деталі: Керівник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що Новий рік зустрів прекрасно, хотів передивитися усі розслідування ЗМІ, "але все-таки олів'є перемогло". За його словами, він був у Києві і біля Києва з батьками та друзями, а потім вирушив на Черкащину, де відвідував "енергетичні місця".

Голова політради "Опозиційної платформи – За життя" Віктор Медведчук розповів, що як і в останні 10-12 років зустрічав Новий рік на Закарпатті, а на Різдво був на Волині.

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко зазначила лише, що на свята була у колі родини, але де саме не уточнила.

Нардеп від "Європейської солідарності" Володимир В'ятрович сказав, що був у Ворзелі, під Києвом, а на Різдво традиційно поїхав на Львівщину.

Нардеп зі "Слуги народу" Роман Грищук усією родиною махнув до Анталії, де мешкає його сестра, але не надто святкував, бо сидів з дитиною.

Співголова "Опозиційної платформи – За життя" Вадим Рабинович повідомив, що засмаг, бо  зазвичай відпочиває в районі Бахрейну чи Оману.

"Батьківщинівець" Андрій Ніколаєнко 6 днів провів з родиною на лижах в Австрії.

Нардепка від "ЄС" Вікторія Сюмар заявила, що зустріла і Новий рік, і Різдво вдома, зокрема, гуляла до ялинки на Софійській площі у Києві.

Позафракційний Вадим Новинський розповів, що Різдво зустрічав у Києво-Печерській лаврі, а на Новий рік не був в Україні.

Іванна Климпуш-Цинцадзе з "Європейської солідарності" на Різдво з колегами і друзями їздила у Карпати.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування