У Раді об’єдналися 300 нардепів, щоб захищати вічні цінності

П'ятниця, 17 січня 2020, 22:37
У Раді об’єдналися 300 нардепів, щоб захищати вічні цінності

У Верховній Раді створили "консервативне" міжфракційне об'єднання і назвали його – "Цінності, гідність, родина".

Джерело: народний депутат фракції "Слуга Народу" Святослав Юраш у Facebook

Дослівно: "Сьогодні у Верховній Раді оголосили про створення найбільшого міжфракційного об‘єднання "Цінності, Гідність, Родина". На ціннісний і сімейний заклик відгукнулись понад 300 депутатів. Себто, конституційна більшість з усіх фракцій та груп українського парламенту. Щоб хоч щось об‘єднало увесь парламент".

Маніфест об’єднання, під яким підписалися усі члени: "Захист вічних цінностей українського суспільства і протидія спробам знищити фундаментальне природне право в ім’я політичної моди; підготовка та прийняття законів, які сприятимуть зміцненню родинних цінностей, принципів гідного суспільства та вихованню на основі сімейних цінностей дітей та молоді; популяризація та донесення широкого спектру світової консервативної думки до української інтелектуальної спільноти.

Деталі: За словами політика, у складі об’єднання він працюватиме "у союзі з довгим списком західних і вітчизняних консервативних діячів, політиків та мислителів".

Юраш є ініціатором та співголовою від фракції "Слуга народу". Співголовою об’єднання з ОПЗЖ став Олег Волошин, "Батьківщини" – Сергій Тарута, "Європейської Солідарності" – Михайло Бондар. 

Водночас, нардеп відзначив, що "консервативне крило" "Голосу" зі співголовою ще не визначилося.

До відома: 23-річний Святослав Юраш – №27 у списку "Слуга народу". У лютому 2019 року експрезидент Петро Порошенко нагородив голову комунікацій творчого об’єднання "BABYLON’13" Святослава Юраша орденом "За заслуги" III ступеня.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування