Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 21 січня: судді Вовки, тотальний аудит

Вівторок, 21 січня 2020, 19:58
Новини 21 січня: судді Вовки, тотальний аудит

Про Вовків

Вишгородський районний суд Київської області визнав невинним і виправдав суддю Печерського райсуду Києва Сергія Вовка, якого обвинувачували у винесенні завідомо неправосудного рішення.

Колектив Окружного адміністративного суду міста Києва знову обрав Павла Вовка на посаду голови суду.

Про тотальний аудит

Рахункова палата планує провести аудити у Верховній Раді, Центрвиборчкомі, Кабміні, Раді нацбезпеки та оборони, Конституційному суді, Укрзалізниці та інших держструктурах у 2020 році. 

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося шість тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Президент Володимир Зеленський підписав закон про внесення змін до держбюджету-2020, які передбачають виділення 2 мільярдів гривень для запуску програми кредитів під 5, 7 та 9 відсотків для підтримки мікро- та малого бізнесу.

Міністерство цифрової трансформації запустило платформу онлайн-курсів з медіаграмотності у форматі серіалів.

Більшість українців вважає, що російська мова має вільно використовуватися у приватному житті, але українська має бути єдиною державною мовою.

Зеленський 22 січня виступить зі спеціальним звернення на Всесвітньому економічному форумі у Давосі.

Швейцарські спецслужби зірвали ймовірну шпигунську операцію російських агентів, які видавали себе за сантехніків у Давосі, де проходить Всесвітній економічний форум.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування