Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський прокоментував імовірність зустрічі з Путіним в Ізраїлі

Середа, 22 січня 2020, 19:47
Зеленський прокоментував імовірність зустрічі з Путіним в Ізраїлі
Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський не виключає зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним в Ізраїлі, щоб обговорити обмін полоненими.

Джерело: Інтерфакс-Україна з посиланням на спілкування президента Володимира Зеленського з журналістами у Давосі

Дослівно: "Про ймовірність цієї зустрічі – може бути, оскільки є питання про обмін полоненими, питання українців, кримських татар на території Росії. Буде можливість, обговоримо це".

Що передувало: 22 cічня помічник президента РФ Юрій Ушаков заявив, що Володимир Зеленський просив про зустріч із Володимиром Путіним під час візиту до Ізраїлю.

У відповідь на питання, чи довелося Кремлю відмовити у зустрічі із Зеленським, Ушаков відповів: "Ніхто нікому не відмовляв, просто від багатьох держав надходять пропозиції про зустрічі, з урахуванням графіка ці зустрічі, принаймні тривалі, не можливі".

Нагадаємо:

  • Формальним приводом візиту до Ізраїлю для Володимира Путіна є участь в Міжнародному форумі пам'яті Голокосту і відкриття пам'ятника жертвам блокади Ленінграда. Але від нього чекають не тільки цього: найбільше Ізраїль розраховує на повернення 26-річної ізраїльтянки Наами Іссахар, засудженої в Росії на 7,5 роки колонії за зберігання і контрабанду наркотиків, і конструктивну розмову про Сирію, зазначає російська служба ВВС.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...