Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 22 січня: День Соборності, Зеленський в Давосі

Середа, 22 січня 2020, 20:13
Новини 22 січня: День Соборності, Зеленський в Давосі

Президент привітав українців із Днем Соборності і виступив на Всесвітньому економічному форумі в Давосі — новини, які були актуальні 22 січня.

Про День Соборності

Президент Володимир Зеленський привітав українців із Днем Соборності й закликав їх гуртуватися довкола цінностей, щоб не сперечатися про минуле, а рухатися в майбутнє.

Про Давос

Зеленський заявив на Всесвітньому економічному формі в Давосі, що Україні не достатньо "стурбованості та занепокоєння" світу щодо війни на Донбасі та російської анексії Криму.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося шість тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Верховний Суд відхилив касаційну скаргу НБУ до компанії Ігоря Коломойського ТОВ "Гаджибей" щодо стягнення з неї іпотеки у рахунок погашення кредитів рефінансування, виданих Приватбанку до націоналізації і за якими компанія Коломойського стала поручителем.

Помічник президента РФ Юрій Ушаков заявив, що Володимир Зеленський просив про зустрічі з Володимиром Путіним під час візиту до Ізраїлю.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура та Національне антикорупційне бюро підготували підозру в привласненні майна колишньому представнику президента в Криму й уповноваженому уряду в справах ЄСПЛ Борису Бабіну.

В ресторані "Моссо", в Києві, сталася бійка між нардепом від ОПЗЖ Іллею Кивою та іншим гостем закладу.

Міністр доріг і міського розвитку Ірану Мохаммад Есламі заявив у середу, що чорні скриньки зі збитого українського літака є одними з основних об’єктів для вивчення інциденту і повинні залишитися в Ірані.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування