Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Росії заявили, що Зеленський все більше стає українським націоналістом

Вівторок, 28 січня 2020, 12:43
В Росії заявили, що Зеленський все більше стає українським націоналістом

Директор Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін заявив, що президент Володимир Зеленський все більше "занурюється в ідеї українського націоналізму", а прессекретар президента России Володимир Пєсков назвав вислови Зеленського "помилковими".

Джерело: російське агентство ТАСС

Пряма мова Наришкіна: "Видно, що пан Зеленський все більше і більше занурюється в ідеї українського націоналізму, не бажаючи пам'ятати про те, за яким принципом називалися частини Червоної Армії".

Пряма мова Пєскова: "Ми категорично не згодні з цією заявою. У цій заяві президент України солідаризується з вкрай помилковою, на наше переконання, точкою зору польського керівництва і солідаризується з точкою зору, яка є образливою для десятків мільйонів росіян і громадян країн СНД, чиї батьки, діди, родичі віддали свої життя за звільнення Європи, в тому числі і Польщі, від фашизму"

"Ми не приймаємо цю заяву, вважаємо його помилковою і образливою з точки зору пам'яті наших дідів"

Що було раніше: Під час візиту до Польщі 27 січня для відзначення 75-річчя визволення нацистського концтабору Аушвіц-Біркенау президент Володимир Зеленський заявив, що Польща та польський народ першими відчули наслідки "злочинної змови тоталітарних режимів", маючи на увазі поділ Польщі між СРСР і Нацистською Німеччиною у 1939 році.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування