Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін висловив співчуття Зеленському у зв'язку з катастрофою літака МАУ

Середа, 8 січня 2020, 11:34
Путін висловив співчуття Зеленському у зв'язку з катастрофою літака МАУ

Президент Росії Володимир Путін висловив співчуття президенту України Володимиру Зеленському та президенту Ірану Хасану Рухані у зв'язку з катастрофою пасажирського літака "Міжнародних авіаліній України" під Тегераном.

Джерело: сайт Кремля

Дослівно: "Володимир Путін направив президенту України Володимиру Зеленському телеграму, в якій висловив щирі співчуття у зв'язку з трагічними наслідками аварії українського пасажирського літака під Тегераном.

Глава російської держави передав слова співчуття і підтримки рідним і близьким загиблих".

Деталі: Путін також направив телеграму президенту Ісламської республіки Іран Хасану Рухані, йому він висловив глибокі співчуття у зв'язку із загибеллю громадян Ірану і низки інших країн, а також запевнив, що "в Росії поділяють скорботу тих, хто втратив своїх рідних і близьких, зичать їм стійкості і мужності".

Знати більше: Авіакатастрофа літака МАУ в Ірані. Все, що відомо

Передісторія:

  • Літак регулярного рейсу PS 752 Тегеран - Київ авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ") розбився в Ірані 8 січня. У літаку Boeing 737 авіакомпанії МАУ було 167 пасажирів та 9 членів екіпажу. Усі вони загинули
  • Серед пасажирів були громадяни Ірану, Канади, України, Швеції, Афганістану, Німеччини, Великої Британії. На борту літака було 11 громадян України: 2 пасажирів та 9 членів екіпажу.
  • Іранське агентство новин ISNA опублікувало список загиблих у авіакастрофі літака МАУ.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування