Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Банду, яка орудувала на Київщині, організував "смотрящий по Лук’янівському СІЗО" - прокуратура

П'ятниця, 29 травня 2020, 14:55
Банду, яка орудувала на Київщині, організував смотрящий по Лук’янівському СІЗО - прокуратура

Очільником банди, яка тероризувала підприємства Київщини, є неодноразово судимий за аналогічні злочини, 35-річний чоловік, який упродовж 2015-2019 років, перебуваючи під вартою, був одним із "смотрящих по Лук’янівському СІЗО".

Джерело: прокуратура Київської області

Деталі: Вийшовши на волю, він організував нову банду, до якої увійшло ще 6 людей, яких злочинець ретельно підбирав, враховуючи особисті якості кандидатів.

Озброєна група у складі 7 осіб займалась розбійними нападами на підприємства, установи, організації та окремих осіб, а також крадіжками чужого майна.

За даними прокуратури, на даний час на рахунку банди 6 епізодів злочинної діяльності. Поліція повідомила про затримання 5 учасників банди.

Зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 257 (бандитизм), ч.ч. 3, 5 ст. 185 (крадіжка), ч. 4 ст. 187 (розбій) КК України.

На даний час вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років з конфіскацією майна.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування