Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Кличко підтвердив, що знову балотуватиметься в мери

Субота, 30 травня 2020, 13:59
Кличко підтвердив, що знову балотуватиметься в мери

Дійсний мер Києва Віталій Кличко підтвердив свій намір втретє балотуватися на посаду міського голови столиці й не виключає можливості ребрендингу партії "Удар".

Джерело: Кличко в інтерв'ю Радіо НВ

Пряма мова: "Попередньо можу сказати – так, я буду брати участь у місцевих виборах. Я буду просити киян дати мені можливість реалізувати ті проєкти, які зараз знаходяться в процесі реалізації.

Ми вже багато зробили, але нам треба ще багато зробити для того, щоб ми відповідали ключовим стандартам європейського міста – що стосується і життя, і відпочинку, і зовнішнього вигляду нашого міста".

Деталі: При цьому Кличко зазначив, що він та його команда офіційно оголосять про участь у виборах тоді, коли вони будуть оголошені.

Він також повідомив, що в партії "Удар" розглядають можливість ребрендингу політсили.

Пряма мова: "В якому форматі ми будемо брати участь, чи буде партія "Удар", чи буде ребрендинг, ми зможемо заявити найближчим часом".

"Я не можу сказати, буде він чи не буде. Ми не виключаємо таку можливість, є такі дискусії. Я, можливо, більше сказав, ніж потрібно було".

Деталі: Кличко також не виключив, що місцеві вибори восени можуть бути перенесені через епідемію коронавірусу.

Пряма мова: "Якщо пік захворювання припаде на цей час, від мене це напряму не залежить, але я допускаю, що може бути перенесення виборів".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування