Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Декларація Дубінського: без дружини та її квартир, але з охороною, близькою до Коломойського

Субота, 30 травня 2020, 19:22

Народний депутат від "Слуги народу" не зазначив у декларації дружину і буде ділити з нею майно в суді.

Джерело: декларація нардепа за 2019 рік; розклад судових засідань

Деталі: Графу "інформація про членів сім'ї" Дубінський залишив пустою. Це означає, що в нього не має бути офіційної дружини та малолітніх дітей, разом із ним ніхто не має проживати.

Водночас, інформація на сайті "Судова влада" свідчить, що дружина (можливо, колишня) депутата Леся Цибко подала до суду позов про поділ спільного майна подружжя.

Справа призначена до розгляду на 14 липня.

 
для збільшення – натисніть на зображення

Раніше ЗМІ повідомляли, на дружину Дубінського Лесю Цибко були записані 7 квартир, більшість із них розташовані поруч із квартирами нардепа. За 3 роки жінка вклала у нерухомість 300 тисяч доларів.

Також розслідувачі раніше нарахували в "слуги" 4 квартири, 6 земельних ділянок і два будинки.

Наразі в декларації обранця значиться лише одна квартира в Києві на 149,3 квадрати. Депутат відмітив, що припинив володіння або користування 3 квартирами та часткою в ще одній. Раніше ЗМІ повідомляли, що нардеп переписує нерухомість на матір.

Також у декларації вказані 10 земельних ділянок, але деякі з них збігаються за адресою, площею або вартістю, тож, ймовірно, йдеться про поділені на частини ті самі 6 ділянок.

Дубінський володіє будинком на 79,6 м. кв. у Києві та будує дві дачі в області. Минулого року він також придбав гараж.

Значний розголос раніше отримав автопарк "слуги". Журналісти з’ясувала, що за 5 років він купив 10 автомобілів. У матері за останні 5 років з’явилося 7 автівок. Пізніше вона "подарувала" синові  Land Cruiser і два Mercedes.

У свою чергу, Дубінський під кінець минулого року позбувся 4 машин. Як писали ЗМІ – теж переписав на маму. 

Наразі в нього самого є вже згадані "мамині" Toyota Land Cruiser і два Mercedes, плюс – ще один, а також Porsche Carrera.

Із інших цінностей – 10 годинників, 3 одиниці мисливської зброї, два карабіни і рушниця, 3 торгові марки.

Дубінський також задекларував свою особисту охорону, яку найняв з початку вересня. За свою безпеку депутата заплатив 360 тисяч гривень фірмі "Секьюрайті".

Однією з власників цієї фірми є "Укрнафта", яка, свою чергу, наполовину належить структурами, близьким до олігарха Ігоря Коломойського. Співробітники "Секьюрайті" охороняють, зокрема, нафтопроводи.

У 2015 році вони відзначились під час сутичок через конфлікт, пов’язаний зі зміною керівництва "Укртранснафти".

Сукупний дохід парламентарія за рік, без урахування авто-"подарунків" від мами, склав 5,9 мільйона гривень. Від телеканалу "1+1", де раніше працював, він отримав загалом 1,15 мільйона гривень – це зарплата, роялті та "додаткове благо".

Також чоловік заробив на продажі невказаного майна. А найбільше, понад 4 мільйони, Дубінському заплатила "за відступлення права вимоги" фінансова компанія "Альфа Крос". Це компанія, якій передали свої частки в "1+1" кілька його колишніх працівників, в тому числі, Дубінський, після походу в політику.

У грошових накопиченнях народного обранця 2,7 мільйона гривень, 105,7 тисяч євро та 400,7 тисяч доларів. При чому найбільші суми в іноземних валютах він зберігає готівкою. 

Соня Лукашова, УП

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування