Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шмигаль не чекає відставки і називає себе "некласичним" політиком

Четвер, 11 червня 2020, 15:00
Шмигаль не чекає відставки і називає себе некласичним політиком

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль працює, не оглядаючись на можливість відставки, готовий звітувати ледь не кожні 100 днів і обіцяє не займатися популізмом.  

Джерело: пресконференція Дениса Шмигаля з нагоди 100 днів роботи його уряду, відповідь на запитання, чи не чекає він швидкої відставки, як сталося з Олексієм Гончаруком

Пряма мова: "Цікаве питання. Я не чекаю (відставки) і працюю з повним викладанням зусиль, і уряд так само працює, щоб зробити все від нас можливе, щоб покращити ситуацію в Україні з точки зору і кризових явищ, і тих речей, які призведуть до підвищення добробуту українців.

Це моє щире бажання, я віддаюся цьому в повній мірі і вважаю, що певні етапи досягнення результатів, які нами задекларовані, в тому числі, і програма – назвемо її "Програма діяльності Кабміну 2.0", тут більше сторінок, ніж у попередній…. Ця програма має стати таким стрижнем.

Працюючи над досягненням результату, певні речі я сьогодні перед вами, перед українцями звітую, що ми зробили за 100 днів. Ми сьогодні проговоримо, що ми плануємо робити. І я готовий, напевно, кожні 100 днів, з певними етапами виходити і розказувати, що ми зробили  що плануємо далі робити. Тут немає жодних обмежень.

Результативність – її теж видно. За тих 100 днів, які є, ми готові прозвітувати, що було досягнуто, а що не получилося. Я так само об’єктивно дивлюся на речі, які не вдається зробити або вчасно, або в повній мірі, бо є об’єктивні або суб’єктивні обставини.  

Я не класичний політик, я популізмом займатися не буду. Вдалося зробити, я покажу, що вдалося. Не вдалося – я поясню, чому, і скажу, які зусилля ми докладемо для того, щоб це зробити.

Деталі: Шмигаль також додав, що на "провокативне питання" у нього прямої відповіді немає, "на які маячки орієнтуватися", але порадив не орієнтуватися на Telegram-канали.

Цьому передувало: Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю "Українській правді" розповів, що Денис Шмигаль був головою Івано-Франківської ОДА, "трішечки попрацював міністром регіонального розвитку" – і його кандидатуру вирішили висунути в прем’єри після Олексія Гончарука.

Зеленський сказав, що задоволений Шмигалем: "Да, він непоганий".

Олена Рощенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування