Автомобіль Рабиновича в Чернігові закидали яйцями

Четвер, 18 червня 2020, 14:31
Автомобіль Рабиновича в Чернігові закидали яйцями

У Чернігові група молодиків намагалася перекрити рух транспорту народного депутата від ОПЗЖ Вадима Рабіновича, закидала яйцями його автомобіль, через сутички поліцейські затримали близько десятка осіб.

Джерело: поліція Чернігівської області, Рабінович у FacebookСуспільне

Дослівно: "Сьогодні зранку під час візиту до Чернігова народного депутата Верховної Ради України група радикально налаштованих молодиків намагалися перекрити рух транспорту нардепа та закидала яйцями його автомобіль".

Деталі: Поліція традиційно не називає ім’я нардепа, однак представник "Опозиційної платформи – За життя" Вадим Рабінович розповів про свою поїздку до Чернігова та зазначив, що поспілкувався з "дуже цікавими радикалами", які бігали за його машинами, блокували дорогу і "розкидалися сільськогосподарськими продуктами".

Іцидент стався на Болдиних горах, Рабінович приїхав туди покласти квіти до Вічного вогню. Автомобіль зустрічав нардепа на пішохідній зоні. Керівник Чернігівського штабу "Нацкорпусу" сказав Суспільному, що саме це спровокувало конфлікт.

У поліції зазначають, що намагалися припинити сутички, але група молодиків "перекинула свою агресію на поліцейських" та розпилила в їх бік аерозоль дратівливої дії з балончиків. Одному правоохоронцю було завдано тілесні ушкодження.

Потерпілого направили до лікарні. За словами поліції, всі правопорушення зафіксовані на відео.

Повідомляється, що правоохоронці вже затримали близько десятка учасників сутички та доставили їх до Чернігівського відділу поліції для надання свідчень. Нині триває процес затримання інших активних учасників.

Поліція встановлює роль кожного учасника сутички. Їх діям буде надано юридичну оцінку.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News