Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нардепка "Слуги народу": термін про "якість дітей" взяла у нобелівського лауреата

Вівторок, 30 червня 2020, 13:00
Нардепка Слуги народу: термін про якість дітей взяла у нобелівського лауреата

Нардеп від "Слуги народу" голова комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова заявляє, що стала об’єктом замовної брудної інформкампанії, та всього лише використала "термін нобелівського лауреата".

Джерело: Третьякова на засіданні парламенту 30 червня

Пряма мова: "Термін "якість дітей" - не мій. Хоча за те, що я використала його в публічній площині, я вибачаюся перед усіма українцями... тими, хто вирішив, що я якимось чином хочу не захищати українців. Термін не мій, він згаданий у Гері Стенлі Беккера - нобелівського лауреата.

Існуватиме цей термін чи ні, вирішить час. Всі діти прекрасні, божий дар. Українці знають, як захищати своїх дітей. Тут ідеься не про злидні, не про бідність, про які  ви маніпулюєте . Мова йде про те, що соціальна політика має бути направлена не від бідних до бідного, а від багатих до бідного. І те, що ви робите, це негідна поведінка. Жоден інформаційний кілер не переконає мене в зворотному".

Деталі: Третьякова стверджує, що проти неї розгорнули проплачена кампанії "впливові люди, які прагнуть зберегти джерела збагачення", чиїм інтересам, мовляв, Третьякова та її команда "наступила на хвіст".

Що передувало: Народна депутатка від "Слуги народу" Галина Третьякова в кінці травня під час онлайн-дискусії, яку організувала Київська школа економіки, сказала, щодо соціальних виплат зокрема таке:  "Коли народжують дитину для того, щоб отримати матеріальну допомогу, то ми отримуємо, ну я скажу так жорстко, ми отримуємо дітей дуже низької якості".

Майже місяць по тому, відеозапис став епіцентром масштабного скандалу.

Валентина Романенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування