Голова Херсонської ОДА просить власників клубів не перекривати міст

Неділя, 12 липня 2020, 16:32
Голова Херсонської ОДА просить власників клубів не перекривати міст
Юрій Гусєв / Facebook

Голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв просить власників нічних клубів області не перекривати міст на знак протесту проти обмеження роботи клубів, а приходити до нього на зустріч.

Джерело: Гусєв у Facebook

Деталі: Як зазначив голова ОДА, йому повідомили, що у неділю близько 17:00 власники нічних клубів області планують перекривати Антонівський міст, протестуючи проти обмежень роботи розважальних закладів після 23:00.

Пряма мова: "Пропоную власникам нічних клубів не робити заторів перекриттям мосту, а створити ініціативну групу та приходити на зустріч зі мною сьогодні о 17:30 в приміщенні обласної державної адміністрації".

Деталі: Гусєв заявив, що в Херсонській області ситуація з розповсюдженеям коронавірусу є кращою, ніж у більшості інших регіонів України. Тому Херсонщина була останньою областю, яка ввела обмеження на роботу розважальних закладів (нічних клубів) після 23:00.

Він підкреслив, що введення цих обмежень обумовлено відповідною постановою Кабінету міністрів від 8 липня, дія якої поширюється на усі регіони.

Пряма мова: "Я розумію, що для дуже багатьох підприємців та їх родин можливість заробітку на діяльності нічних клубів влітку на Херсонщині є критично важливою. Саме тому я вже звернувся до уряду з пропозицією переглянути зазначені обмеження і дозволити з урахуванням епідемічної ситуації ухвалювати відповідні рішення щодо діяльності розважальних закладів на засіданнях регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій".

Що передувало: 8 липня Кабінет міністрів дозволив працювати закладам культури та нічним клубам до 23:00 в умовах карантину.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування