Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поліцейські знайшли зниклу жінку після 3 діб масштабних пошуків

Понеділок, 13 липня 2020, 15:14
Поліцейські знайшли зниклу жінку після 3 діб масштабних пошуків

На Київщині правоохоронці знайшли безвісти зниклу молоду жінку після трьох діб масштабних пошуків.

Джерело: поліція Київщини

Деталі: Три дні тому до поліцейських звернувся житель села Малютянка Києво-Святошинського району і повідомив про зникнення його 32-річної доньки, яка приїздила в гості, вийшла з дому і не виходить на зв'язок.

Працівники поліції опрацювали камери відеоспостереження і встановили приблизний напрямок руху розшукуваної жінки. Невдовзі її мобільний телефон поліцейські знайшли викинутим у лісі. 

У пошукових заходах були задіяні  оперативники Управління карного розшуку поліції Київщини, бійці полку поліції особливого призначення, "Миротворець", військовослужбовці Національної гвардії України, кінологічна служба, особовий склад Києво-Святошинського відділу поліції, небайдужі громадяни та залучений квадрокоптер.

Зазначається, що три доби  поспіль пошуки не припинялися ні на мить. Правоохоронці обстежили велику територію лісового масиву та полів. Знайшли жінку на узбіччі дороги, поблизу лісосмуги, у сусідньому Васильківському районі.

 

Що з нею сталося – жінка пояснити не змогла. Каретою швидкої допомоги її доправили до лікарні.  Надалі її станом здоров’я будуть опікуватися рідні та медики.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...