Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада збільшила фінансування дитячих центрів "Артек" і " Молода гвардія"

Вівторок, 14 липня 2020, 16:11

Дитячі центри "Артек" і "Молода гвардія" отримають додаткову державну підтримку на період карантину у зв'язку з епідемією COVID-19.

Джерело: Інтерфакс-Україна з посиланням на прийнятий Верховною Радою у вівторок відповідний законопроєкт

Деталі: За відповідні зміни до закону про держпідтримку двох дитячих центрів (законопроєкт №3781) в цілому на позачерговому засіданні парламенту проголосували 354 народних депутати.

Зміни передбачають державну підтримку "Артеку" і "Молодій гвардії" за рахунок фінансування, будівництва та реконструкції їх об'єктів інфраструктури із загального фонду держбюджету.

Зміни також передбачають покриття витрат цих дитячих центрів на утримання об'єктів, оплату праці співробітників, обов'язкових податків і платежів, комунальних послуг, послуг зв'язку, дератизації, дезінфекції, вивезення твердих побутових відходів, паливно-мастильних матеріалів.

Передбачається також надати можливість дитячому центру" Молода гвардія " реалізовувати 10% путівок без залучення третіх осіб.

Примітка: У зв’язку з окупацією Криму Росією дитячий центр "Артек" перенесли звідти до Києва, на територію санаторного комплексу "Пуща-Озерна".

Дитячий центр "Молода гвардія" розташований в Одесі, на березі Чорного моря.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування